
Skelbimų tvarkymas
Slėpti, redaguoti arba ištrinti skelbimus
- Help Center
- Pardavimai
- Skelbimų tvarkymas
- Slėpti, redaguoti arba ištrinti skelbimus
Slėpti, redaguoti arba ištrinti skelbimus
- Redaguoti – bet kuriuo metu pakeisti pavadinimą, aprašą, kainą arba nuotraukas.
- Išaktyvinti (slėpti) – skelbimas nebėra viešai matomas, bet lieka jūsų paskyroje ir galite jį suaktyvinti iš naujo.
- Ištrinti – visam laikui pašalinate skelbimą.
Jūs galite rasti visas šias parinktis.M